Elzan pometel s konkurenco na ESWC Slovenia

Včeraj so v prostorih ABC Acceleratorja v BTC City potekale slovenske ESWC 2016 kvalifikacije v igri FIFA17, na turnirju pa se je pomerilo 16 tekmovalcev. Tudi letos je zmagal Elzan Jusufi, ki pa za razliko od lanskega leta ni imel težke konkurence, ko sta se z Deyckom pomerila v epskem finalu, Elzan pa je tedaj slavil z 2 proti 1.

Sam dogodek je bil brezplačen, na voljo pa sta bili tudi jedača in pijača, kar je privabilo mnogo interesa na slovenski sceni, a žal je bilo zaradi različnih razlogov le 16 mest na turnirju (prvih 16 prijavljenih, s tem so odpadli marsikateri znani obrazi slovenske FIFA scene). Tekmovalci so najprej odigrali skupinski del, iz katerega se je v končnico uvrstilo osem najboljših, med njimi tudi Elzan, ki je pokazal da je za stopnjo boljši od preostalih tekmovalcev, za več rezultatov skupinskega dela in končnice pa obiščite označeni povezavi.

Elzan

Z zmago si je Elzan, sicer član organizacije NK Olimpija ki ga podpira v igrah FIFA, priboril nastop na velikem finalu ESWC 2016, ki bo na sporedu v Parizu med 27. in 30. Oktobrom.

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply