Po svetu in spletu: norišnica v NBA, ešportu in Dragons of Tarkir

Dragons of Tarkir – spoilerji so se pričeli

“DRAGONS OF TARKIR IS THE DRAGONIEST DRAGON-FILLED DRAGON THAT EVER DRAGONED,” je stavek, ki sem ga zasledil nekje na redditu, in ni daleč od resnice. Nov set z imenom Dragons of Tarkir je poln zmajev, vmes je nekaj megamorpha, za konec pa še dobra mera zmajev do te mere, da morda ni več okusno (dobro). Besedne zveze megamorph pa sploh ne bom komentiral. Spoilerje novih kart si lahko ogledate tukaj.

Norišnica v NBA

Letos so kot novost uvedli daljši počitek v času All-Star vikenda, tako da se lahko igralci bolj odpočijejo in pripravijo na drugi del redne sezone. oziroma to so vsaj želeli doseči. Morda je k naslednjemu dejstvu pripomogla masovna menjava igralcev, predvsem playmakerjev, ampak v zadnjem tednu so širom lige NBA tekme bolj fizične, polne grobih vložkov (glej Harden vs LeBron in včeraj Phoenix vs Dragić), hkrati pa ekipe dosegajo manj točk v povprečju.

Če smo že pri Dragiću, je včeraj/danes čez noč v pičlih 15. minutah dosegel 21 točk, kar devet iz prostih metov, in ker je Miami večji del igre lepo/grdo vodil, je trener dal priložnost ostalim igralcem, vključno bratu Zoranu, ki je odigral dobro minuto tekme proti svoji stari ekipi. Zanimivo je, da si je organizacija Phoenix Suns, ki je mimogrede še vedno moja najljubša ekipa, vzela izjavo Dragića, da jim ne zaupa več, osebno, in bili naj bi užaljeni. Goran Dragić je menda potem, ko se je prah polegel, poklical vodilne može v klubu in se jim opravičil.

Kakor koli obrneš pa je klub Phoenix Suns znan po slabih odločitvah, ki se vrstijo že kar nekaj let. Upajmo, da se v kratkem to spremeni – sedaj pa jih (nas) čaka nekaj let teme, saj naj bi ZOPET začeli ZNOVA graditi ekipo. Eh ja, eh ja.

.. in norišnica na slovenski ešportni sceni

Sponzorji so kot dekleta; čim začneš iz drugih virov dobivati neke informacije, ki so ti zatajene, nato pa pri konfrontaciji sledi izmikanje in izgovori, je hitro jasno, da je nekaj narobe. Take punce ponavadi ne oženiš, ampak se hitro pobereš stran od nje. Za tiste, ki se še vedno trudite v svetu ešporta – pazite s kom delite kaj, in s kom greste v posteljo! Morala in biznis ne gresta vedno skupaj..

Če smo že pri taki temi, bi pa rad izpostavil, da niso vse punce enake – pri neoserv so izredno prijazni, ustrežljivi in vedno skočijo na pomoč strankam glede informacij – priporočeno!

Do naslednjič – bodite pridni!

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply