SK-Gaming se širi na HotS in v Slovenijo!

Včeraj je bil velik dan za slovensko gaming skupnost. Ne samo, da so pozno v noči pri Conn.Si objavili gigantski turnir v StarCraft II, na katerem bo v družbi samih korejskih profijev tekmoval tudi naš Starbuck; povrh tega smo Slovenci dobili dva predstavnika v eni izmed najbolj poznanih in uspešnih organizacij v ešportu!

Včeraj so namreč pri ekipi SK-Gaming objavili novico, da so medse sprejeli šesterico, ki jih bo zastopala v igri Heroes of the Storm (in ne Heart of the Swarm), med njimi pa sta se znašla dva stara znanca naše League of Legends scene.

With that being said, we at SK Gaming are to happy enter the Heroes of the Storm realm by introducing the team previously known as Quality Control to the family. They have already proven to be a force to be reckoned with in Europe and are only looking to become stronger from here on.

SK Gaming Heroes of the Storm Lineup:

dk Arturs ‘bkbgrnrjefek’ Hlibovs
no Harald ‘Beezy’ Hansen
si Matic ‘Zarmony‘ Mikec
si Mark ‘Linked‘ Šepec
no Bjørnar ‘Rhal’ Holene
dk Sebastian ‘Descape’ Wendt (substitute)

Medtem ko Linked velja za enega najbolj poznanih slovenskih League of Legends igralcev, ki je bržkone tudi eden boljših in ponavadi zastopa najboljše slovenske ekipe na domačih tekmovanjih, Zarmony počasi postaja prava e-zvezda. Najprej LCS Summer Promotion kot stand-in za aAa, nato je nekaj časa igral Infinite Crisis tudi za priznani Na’Vi, sedaj pa je postal še član legendarne ekipe SK-Gaming.

Do tedaj smo imeli Slovenci vsega skupaj enega in pol slovenskega zastopnika v SK-Gaming; nekaj časa, ampak res kratek čas, se je v njihovi World of WarCraft 3vs3 ekipi znašel nek Sim (oziroma Sims, igral je klaso Rogue) s slovensko zastavo, vendar se tega še jaz komajda spomnim, nikjer pa tudi ni bilo uradne objave o tem. Kdo je to, koliko časa je zastopal ekipo, in kakšne usehe so imeli, nimam pojma.

Drugi slovenski zastopnik je pravzaprav nemški potomec Slovencev z imenom Marko. Preko spleta je bil znan kot Ente, na Conn.Si pa je arhiviran star intervju serije Kdo?, ki sem ga z njim opravil že kar nekaj let nazaj. KLIK!

Če ne drugega sem zopet vzljubim ekipo SK-Gaming, čeprav so na to organizacijo v preteklih letih leteli različni sočni očitki, o katerih pa raje ne bi premleval. Srečno Zarmony in Linked!!!1!

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply